bettersorted Logo

Facebook ve Instagram için veri silme

Facebook sayfanızı veya Instagram hesabınızı platformumuz bettersorted Social ile bağladıysanız, verilerinizin silinmesini bu üç yoldan biriyle istediğiniz zaman başlatabilirsiniz.

1. Platformda

adresinden giriş yapın.social.bettersorted.de adresine gidin, kanal genel görünümünü açın ve ilgili hesapta bağlantıyı kesin. Erişim anahtarları hemen silinir.

2. Facebook veya Instagram’da

Facebook: Ayarlar ve Gizlilik → Ayarlar → İşletme Entegrasyonları (veya „Uygulamalar ve Web Siteleri“) → bettersorted Social → Kaldır.

Instagram:Ayarlar → Web sitesi izinleri → Uygulamalar ve web siteleri → bettersorted Social → Kaldır.

Bundan sonra platform hesabınıza artık erişemez.

3. Form veya e-posta ile

Aşağıdaki formu kullanın veya „Datenlöschung Social Media“ konu başlığıyla info@bettersorted.de adresine yazın. Başvurunuzun alındığını 7 gün içinde teyit ederiz.

Sonrasında ne olur

Meta arayüzü üzerinden hesabınızla ilgili bize ulaşan tüm verileri 30 gün içinde sileriz: erişim anahtarları, hesap bilgileri, yorumlar, istatistikler ve kaydedilmiş gönderi taslakları. Yalnızca yasal nedenlerle saklamamız gereken veriler, örneğin faturalar, bunun dışındadır. Talep etmeniz halinde silmeyi yazılı olarak teyit ederiz. Daha fazlası için bizim Gizlilik Politikası, madde 18.

AraYazİletişim formuSEO/GEO Kontrolü
Facebook ve Instagram için veri silme | bettersorted